Deltaribben - ongeevenaarde constructieve vormvrijheid
Start > Deltaribben toepassingen

Het principe

Constructief

Productie

Toepassingen

Uw gebouw?Het Deltaribben-systeem is gereed voor zijn eerste toepassing, en daarvoor op zoek naar een gelegenheid en een team om samen de eerste constructie te maken. De principes van het systeem zijn ontwikkeld, bekend en getest. Wat nog rest is het maken van een optimalisatieslag in de ontwerpsystematiek, de engineering en de productie.

Toepassingen van het systeem zijn paviljoens, gevels, daken en luifels, dit alles met overspanningen tot 15 meter. Een structuur van Deltaribben geeft onderscheid aan iedere constructie.

De ruimte tussen, over of onder de Deltaribben kan op vele manieren ingevuld worden, naar de verbeelding van het ontwerpteam. Voorbeelden zijn panelen van kunststof-composiet en transparante of translucente luchtkussens van ETFE-folie.

Deltaribben met daartussen ETFE-luchtkussens
Dwarsdoorsnede van een gekromd deel van een gebouw, met daarin ETFE-kussens tussen Deltaribben.De belangrijkste kenmerken van Deltaribben zijn samengevat op een (Engelstalig)informatieblad (pdf, 351kb). Download de Deltaribben-flyer (Engelstalig)


Copyright 2011 Martijn Veltkamp, MoreThanStructures. Alle rechten voorbehouden. Contact.